Horoscop Azi

Stelele care îți arată cine ești cu adevărat conform numerologiei chinezești

„9 stele” este o metodă chinezească străveche ce are ca scop cunoașterea de sine. Este un sistem unic care îmbină numerologia și astrologia. În timp ce astrologia „9 stele” te ajută să afli părțile tale puternice și slabe sau îți dă sfaturi pentru sănătate, numerologia după această metodă îți găsește cifra destinului, ceea ce vom și face în continuare.

Să știi, că cifra destinului îți va arăta cine ești în momentul de față și îți va sugera încotro să mergi pentru a te autorealiza în viața personală și în carieră.

Așadar, găsește în tabelul de mai jos anul tău de naștere și în drept cu el va fi cifra destinului tău, în dependență de sexul pe care-l ai.

Steaua nr.1

Oamenii influențați de această stea sunt excesiv de comunicabili și emoționali. Este una dintre cele mai sensibile personalități, care au frecvente stări de neliniște și încordare. Pentru acești oameni este caracteristică închiderea în sine și melancolia. Lor le este recomandat să lupte cu fricile, altfel vor avea mult de suferit din cauza aceasta. De asemenea, celor aflați sub steaua nr.1 le este indicat să se ferească de vicii și dependențe.

Steaua nr.2

Cei care poartă semnificația acestei stele, sunt peste măsură de grijulii și casnici. Frecvent, această stea le călăuzește calea mamelor iubitoare care stau acasă și îngrijesc de copii lor. Aceste persoane sunt foarte practice, răbdătoare și sunt mereu gata pentru jertfe. Lor le este recomandat să aibă grijă la alimentație, întrucât sunt ușor tentați să mănânce prea mult și să adune kilograme în plus.

Steaua nr.3

Această stea scoate în evidență persoane foarte energice, cu spirit de inițiativă. Ele nu vor sta niciodată locului și nu vor aștepta momentul când totul va fi bine. Acești oameni se descurcă singuri în orice situație și fac mereu acest lucru cu mult optimism și vitalitate. De asemenea, acestora le este caracteristică impulsivitatea și nestăpânirea. De obicei, după astfel de impulsuri, ei se simt vinovați și regretă comportamentul pe care l-au avut.

Steaua nr.4

Oamenii născuți sub această stea sunt deținătorii unui intelect remarcant și a unui spirit creativ. Sunt asemănători cu cei de sub steaua nr.3, deoarece s-au obișnuit să facă totul de sine stătător. Le place să călătorească și mereu dau dovadă de inițiativă. Aceste persoane trebuie să aibă grijă la volumul de responsabilități pe care îl preiau asupra lor și să se gândească bine când vor să se apuce de mai multe treburi în același timp.

Steaua nr.5

Oamenii influențați de această stea sunt foarte liberi și ambițioși. Sunt niște organizatori excelenți și lideri înnăscuți. Se întâmplă ca din cauza responsabilității prea mari, periodic să se închidă în sine. Din această cauză, aceste persoane pot avea nevoie de ajutorul specialistului pentru a reveni la normal și pentru a-și valorifica potențialul.

Steaua nr.6

Această stea îi călăuzește pe oamenii ce au calități bărbătești. Au o forță interioară de invidiat, sunt foarte muncitori și responsabili. Adesea, din ei ies niște conducători de succes. Cu părere de rău, se întâmplă ca aceste persoane să dea dovadă de agresiune și aroganță. Deseori întrec anumite limite, dar își regretă foarte mult comportamentul.

Steaua nr.7

În această categorie se încadrează oamenii romantici și lipsiți de griji. S-ar pute părea că ei nu sunt făcuți să trăiască în viața reală, dar nu este așa. Pentru ei banii sunt pe primul loc, de aceea sunt foarte muncitori și responsabili. O recomandare pentru oamenii influențați de această stea este: cu cât mai mult vei oferi, cu atât mai mult vei primi.

Steaua nr.8

Oamenii născuți sub această stea oferă impresia unor personalități închise și reci. În realitate, ei sunt foarte buni la suflet, doar au nevoie de puțin ajutor pentru a-și putea exterioriza această calitate. De regulă, aici se încadrează carieriștii, de aceea le este indicat să facă mai des pauze de la muncă.

Steaua nr.9

În această categorie se regăsesc niște oameni activi, pasionali și liberi. Ca nimeni alții, ei știu cum să abordeze anumite persoane. Sunt ființe foarte inteligente și receptive. Însă activismul lor, adesea, trece într-o latură mai puțin plăcută precum iritabilitatea. Se întâmplă ca ei să ofenseze pe cineva drag, fără să se gândească prea mult la asta.