Horoscop Azi

7 trăsături pe care bărbații le consideră mai importante decât aspectul fizic la femei

La prima vedere, atât pentru bărbați, cât și pentru femei sunt importante anumite detalii în momentul alegerii partenerului. Și totuși care sunt lucrurile pe care bărbații le caută la femei pentru a le face pe acestea soțiile lor?

1. Calmul

În cele mai multe situații, conflictele și problemele sunt inventate de femei care par să nu poată trăi fără o dramă reală sau nu. Bărbații sunt de acord că viața alături de o femeie conflictuală înseamnă bârfă, judecare, decizii luate din senin, și în general probleme în orice situație.

Bărbații preferă mai degrabă femeile care știu cum să-și gestioneze emoțiile negative chiar și în cele mai dificile momente și le adoră pe cele care nu își complică existența cu nimicuri.

2. Curățenia

În ochii bărbaților, frumusețea nu înseamnă doar un machiaj perfect și un păr aranjat ca pentru revistele de modă. Ei preferă ca o femeie să fie mai întâi de toate curată și aranjată.

Toți sunt de acord că un strop de parfum, o piele care arată sănătos și un păr spălat la timp contează mai mult decât un machiaj făcut la salonul de frumusețe.

3. Inteligența

Mulți bărbați recunosc că se uită prima oară la cum arată femeia. Dar atrag apoi atenția și la cât de interesantă este aceasta. Și pot renunța imediat dacă au impresia că frumoasa din fața lor nu este neapărat foarte deșteaptă.

Pentru unele femei, acest lucru poate fi jignitor, dar nu ar trebui să fie. Mai degrabă, atitudinea corectă în acest caz este schimbarea percepției generale.

Mai ales în zilele noastre o femeie trebuie să știe să își expună și dacă e nevoie să își apere punctul de vedere pe aproape orice subiect.

Dar pentru ca să ajungă în acest punct este nevoie de studiu și de mai mult interes.

4. Grija

În mod inconștient, atât femeile, cât și bărbații vor să aibă alături pe cineva capibil să le poarte de grijă sau să îi susțină în momentele critice.

Femeile se nasc cu acest instinct matern de protejare și de ocrotire, dar destul de puține știu exact cum să și-l arate, din păcate.

5. Creativitatea

Nu vorbim în acest caz de femei talentate la desen, dans sport sau în alte domenii. Pentru bărbați, care sunt chiar și la maturitate niște copii este important să aibă alături pe cineva să le arate noi moduri de acționare.

6. Disciplina

Dacă nu ai fost de mic obișnuit să fii organizat în orice domeniu, este mult mai dificil să înveți acest lucru la maturitate, atunci când în viața ta apare un partener sau și mai mult, un copil.

Bărbații au nevoie permanent de o femeie puternică în stare să țină o casă curată și îngrijită și un copil bun în tot ce face de-a lungul vieții la școală și în afara ei.

7. Loialitate

Cu siguranță, nimănui nu îi place să se știe trădat. Un bărbat este atent și la modul în care aceasta se poartă cu oamenii dragi din viața ei, dacă își respectă sau nu promisiunile făcute.

Dacă o femeie se eschivează de la anumite sarcini aceasta s-ar putea să nu fie chiar un partener de nădejde.