Horoscop Azi

Horoscopul de mâine – Se anunță o zi interesantă pe plan sentimental

Horoscop 26 septembrie 2018. Se anunță o zi interesantă pe plan sentimental. În dragoste lucrurile merg excelent, mai ales pentru cei singuri. Ochii văd, inima cere. Posibilitățile de flirt par infinite, la o primă vedere, însă persoanele care chiar merită această atenție nu sunt prea multe.

La serviciu au loc subtile reglaje cu banii de salariu, șefii sau colegii mai dificili, atât în bine cât și în rău. Nu ținti către marile victorii, micii pași sunt cei care duc, încet, dar sigur, către succes.

Horoscop 26 septembrie 2018 Berbec

Berbecii nu vor obține victorii impresionante, însă mici bătălii tot vor fi câștigate, spre satisfacția celor dragi. E poate o mică revanșă față de un coleg recalcitrant, aprecierea unui șef influent sau o vorbă de bine din partea unui om care, de obicei, ține laudele pentru el. Încearcă să profiți de aceste mici victorii, adună-le la palmares și nu te uita cu invidie în jur, cele mai mari reușite pornesc cu pași mici și timizi.

Horoscop 26 septembrie 2018 Taur

Taurii sunt prinși în problemele altora încă de la primele ore ale dimineții. Telefonul sună fără încetare, de email-uri abia dacă mai ai timp, iar pe lângă asta mai vin și mesaje din partea apropiaților. Este important să ajuți, însă condiția esențială este să nu îți afecteze viața. Mai ales că, în cele din urmă, nu sunt probleme atât de grave. Bine ar fi să procedezi exact cum vrei, nu cum se așteaptă alții, chiar dacă vor fi deranjați pe moment. Tu știi mai bine care sunt motivele din spatele acțiunilor tale.

Horoscop 26 septembrie Gemeni

Gemenii sunt extrem de preocupați de aspectul fizic și modul în care sunt percepuți în societate. Aceste gânduri le acaparează toată atenția, iar comparațiile dintre propria persoană și familie, colegi sau prieteni par de neoprit. Partea cea mai bună – aceste gânduri chiar nu contează, la modul real. E un drum care nu duce nicăieri. Dacă simți că trăiești și arăți sub potențialul tău real, soluția este o schimbare din temelii, nu o comparație inutilă cu un oarecare x-ulescu.

Horoscop 26 septembrie Rac

Racii își plănuiesc astăzi viitorul. Entuziasmați peste măsură, ați putea să vă stabiliți obiective greu de atins. Nu sunt imposibile, însă va fi nevoie de multe sacrificii pentru a le atinge. Revenind la prezent, trebuie să renunțați la timpul liber și să vă dedicați exclusiv muncii.

Horoscop 26 septembrie 2018 Leu

Leii trebuie să-și petreacă timpul printre oameni. Stabilește o întâlnire cu persoane dragi ție și mergeți la film, în parc sau la restaurant. Este esențial să ai mulți oameni în jurul tău azi. Nu îți este permisă singurătatea. Dacă vei fi singur azi, ai putea să-ți pui întrebări care îți vor face rău. În consecință, vei fi cuprins de depresie și vei trăi un sentiment de insecuritate.

Horoscop 26 septembrie 2018 Fecioară

Fecioarele își vor arăta astăzi latura umană și bunătatea. Vei demonstra celor din jur răbdare și înțelegere, iar lucrurile negative care vor fi spune la adresa ta vor fi trecute cu vederea. Veți trece rapid peste asta, iar ziua se anunță a fi una bună. O rudă te-ar putea surprinde cu un cadou, iar partenerul ar putea să fie mai atent cu sentimentele tale.

Horoscop 26 septembrie Balanţă

Balanţele au o zi excelentă la locul de muncă. Profesionalismul de care dau dovadă va fi evident pentru toată lumea și nu este exclus să primească bani în plus la salariu sau o primă consistentă. Însă, atenție, nu e totul roz. O problemă în familie s-ar putea ivi în cursul dup-amiezii. Va fi nevoie de o întâlnire în familie, pentru a o putea rezolva fără întârziere. Astrele recomandă să nu puneţi presiune pe membrii familiei care nu sunt de acord cu opinia dvs.

Horoscop 26 septembrie Scorpion

O zi benefică pentru cumpărături. Veţi face multe achiziţii utile pentru casă. Dacă aţi solicitat un împrumut bancar, astăzi sunt toate şansele să fiţi anunţat că vi s-a acordat. Chiar dacă aşteptaţi de ceva vreme aceastp veste, astăzi astrele spun că vă veţi concentra pe micile plăceri în compania celor apropiaţi.

Horoscop 26 septembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii au toate şansele să primească un dispozitiv pe care şi-l doresc de mult timp şi care le va fi foarte util. În cea de-a doua jumătate a zilei, vă veţi concentra pe organizarea unei sărbători în familie. Chiar dacă vă încăpăţânaţi să faceţi asta doar dvs, ar fi indicat să cereţi şi ajutorul unei rude sau prieteni apropiaţi.

Horoscop 26 septembrie Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt extrem de atrăgător şi carismatici şi fac furori printre persoanele de sex opus. Devin extrem de populari şi există riscul să îi ia valul. Sfatul astrelor este să se controleze şi să fie mai ponderaţi. Să nu flirteze cu persoane care nu se află în zona lor de interes. Capricornii trebuie să-i păstreze romantismul pentru acea persoană pe care într-adevăr şi-o doresc. Important, acest flirt este permis doar celor care nu sunt implicaţi într-o relaţie de căsătorie.

Horoscop 26 septembrie Vărsător

Vărsătorii sunt interesaţi de un nou hobby. La începutul zilei, apar îngrijorări că au prea multe obligaţii din cauza cărora nu se pot dedica complet acestui hobby. Dacă lucrează la gestionarea timpului, vor avea însă succes. Vor putea planifica ziua astfel încât să aibă timp pentru lucru, pentru familie, pentru sarcinile de zi cu zi, dar și pentru hobby-uri. Sfatul astrelor este să nu se risipească în conversaţii inutile, mesaje pe internet sau discuţii lungi pe telefon.

Horoscop 26 septembrie 2018 Peşti

Peştii vor fi astăzi un mediatori şi vor face asta foarte bine. Va apărea un incident cu potențial să devină o confruntare majoră, iar ambele părți ale conflictului își vor exprima recunoștința față de capacitatea Peştilor de a calma situaţia. De asemenea, astăzi, Peştii vor fi apreciaţi pentru felul în care se îmbracă, pentru aspect, în general. Dacă şi-au schimbat recent look-ul, aceşti nativi ar trebui să nu le fie frică să experimenteze accesorii mai îndrăzneţe.