Horoscop Azi

Horoscop de weekend 21-23 septembrie. Zodia care trece prin momente extreme

Horoscop weekend 21-23 septembrie. O zodie va vărsa lacrimi amare și s-ar putea despărți de persoana iubită, în timp ce altele vor întâmpina, de asemenea, conflicte complicate. Pentru alți nativi, acest sfârșit de săptămâna va fi despre liniște și relaxare alături de familie, parteneri și prieteni.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Berbec

Berbecii vor avea un weekend pe care și-l vor aminti multă vreme. Le va merge excelent mai ales în relația cu persoana iubită și în relațiile cu prietenii. Însă, acești nativi nu trebuie să încerce să forțeze lucrurile și să lase totul să se întâmple la momentul potrivit.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Taur

Taurii își pot strica relațiile cu persoana iubită, familia ori prietenii dacă nu vor face o pauză în acest weekend. Se pare că acești nativi au uitat că viața nu înseamnă numai muncă. Este momentul ca persoanele născute în această zodie să nu îi mai trateze pe cei dragi de parcă ar fi imposibil ca aceștia să dispară din viața lor.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Gemeni

Gemenii vor reuși să impresioneze o persoană extrem de importantă din viața lor, fără să facă prea mult efort. Este nevoie doar ca acești nativi să petreacă timp alături de acea persoană, care le va fi foarte recunoscătoare pentru acest timp petrecut împreună.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Rac

Racii nu vor avea griji ori neplăceri în weekend. Pentru nativii zodiei Rac, acest final de săptămână este despre bucurie, prietenie și iubire. Tot ce au de făcut acești nativi este să se profite din plin de momentele liniștite și frumoase de care vor avea parte.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Leu

Ceva îi va face pe Lei să își amintească faptul că fiecare moment din viață trebuie prețuit și că până, dar și că pot realiza ceea ce și-au propus, dacă sunt perseverenți și răbdători. Este posibil ca acești nativi să primească o veste neplăcută în plan profesional, dar în plan personal totul merge de minune, mai ales în relație cu persoana iubită.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Fecioară

Fecioarele se vor simți minunat alături de persoanele cu care își vor petrece weekendul, dar este posibil ca cineva apropiat lor să se supere dintr-un motiv sau altul. Nativii acestei zodii vor trebui să se revanșeze ulerior față de acea persoană.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Balanță

Balanțele au oportunitatea de a se bucura de familie și prieteni. Chiar dacă nativii în zodia Balanță se vor trezi în fiecare dimineață din acest weekend preocupându-se pentru ceva de la locul de muncă, persoanele dragi îi vor ajuta să uite de griji și să se relaxeze.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Scorpion

Scorpionii vor avea bătăi de cap în acest weekend, încercând să intervină între doi membri ai familiei lor, pentru a rezolva un conflict. Însă, acești nativi au slabe șanse să reușească să îi împace pe cei doi, așa că le este recomandat să petreacă timp cu fiecare, dar fără să facă eforturi pentru a le repara relația.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Săgetător

Săgetătorii se vor gândi la viitor și vor începe deja să își facă planuri pentru anul viitor, stabilind care sunt cele mai importante obiective ale lor. În plus, vor petrece momente frumoase alături de persoana iubită și de prieteni.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Capricorn

Deși se vor distra alături de prieteni în acest weekend, este posibil ca nativii zodiei Capricorn să aibă un conflict extrem de neplăcut cu cineva din familie. În relația cu persoana iubită, acestor nativi vor fi foarte mulțumiți.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Vărsător

Vărsătorii vor uita de toate grijile în acest weekend și se vor bucura din plin de viață, mai ales că un conflict cu persoana iubită sau cineva apropiat se rezolvă, în sfârșit, și lucrurile revin la normal.

Horoscop weekend 21-23 septembrie Pești

Peștii își vor petrece weekendul alături de cele mai dragi persoane din viața lor. Însă, pentru acești nativi nu va fi totul roz – lucrurile nu vor merge foarte bine în relația cu persoana iubită, care ar putea pune problema despărțirii. Pentru a repara lucrurile, Peștii vor trebui să facă eforturi și să își dedice tot timpul liber ca să reușească.