Horoscop Azi

Zilele norocoase ale lunii octombrie

Luna octombrie se anunţă plină de schimbări şi destul de antrenantă pentru unii nativi. Cert este că toţi vor avea parte de câteva zile norocoase, în care pot să evolueze pe plan profesional.

Berbec

În zilele de 2, 4 şi 8 octombrie, vor apărea noi oportunităţi de angajare în domeniul tău. Chiar dacă nu eşti încă 100% convinsă, încearcă măcar să mergi la interviuri şi să vezi despre ce e vorba. Nu se ştie niciodată cum ai putea să te reorientezi.

Taur

Ai fost cam agitată în ultima vreme, motiv pentru care te simţi tristă şi fără chef de nimic. În zilele de 12, 19 şi 20 octombrie vei avea şanse mari să pleci într-o călătorie de afaceri, care să îţi dubleze veniturile. Încearcă să nu te mai stresezi din orice şi lasă totul în seama destinului.

Gemeni

Cu norocul stai bine, cu sănătatea cam rău, căci organismul tău începe să îţi dea un semnal de alarmă. În zilele de 7 şi 13 octombrie, ai posibilitatea să faci ceva pentru tine, un lucru inedit care să te scoată din rutină şi să te vindece la propriu.

Rac

Pe 28 şi 30 octombrie s-ar putea să primeşti un cadou neaşteptat, care să îţi schimbe complet starea de spirit. E posibil ca o persoană de sex opus să se fi îndrăgostit de tine, iar acum nu ştie ce trebuie să facă pentru a te cuceri.

Leu

Abia ai aşteptat luna octombrie! Toamna de inspiră şi îţi dă o energie de zile mari, pe care o vei avea mai ales în zilele de 5 şi 14 octombrie. Bucură-te alături de cei dragi de ieşiri în natură şi ai grijă de sufletul tău.

Fecioară

După o perioadă aglomerată, lucrurile încep să se aşeze în viaţa ta. În zilele de 11 şi 22 octombrie, un prieten drag te va căuta şi veţi relua legăturile din trecut. Nu e nimic rău în asta, însă fii foarte atentă ce fel de intenţii are.

Balanţă

Zilele de 6 şi 17 octombrie îţi vor aduce o veste neaşteptată, dar pozitivă. E posibil să auzi despre venirea unui copil pe lume, despre o eventuală logodnă sau, pur şi simplu, despre un eveniment cu o însemnătate aparte.

Scorpion

În zilele de 2 şi 20 octombrie, prietenele tale nu te vor mai lăsa în casă şi îţi vor propune să faceţi o excursie de câteva zile. Orice ar fi, nu refuza! S-ar putea să te distrezi aşa cum nu ai mai făcut-o vreodată.

Săgetător

Deşi ai mult de muncă, nu ar strica să mai ieşi la cumpărături alături de mama ta! Ai ocazia să faci acest lucru în zilele de 18 şi 23 octombrie, când vei avea dispoziţia şi răbdarea necesară. Invit-o şi fă-i o surpriză!

Capricorn

Ţie nu prea îţi place să ieşi, aşa că te răsfeţi de una singură acasă, în timpul liber. Câţiva musafiri s-ar putea să îşi facă apariţia în dreptul uşii tale pe 29 octombrie, aşa că e bine să fii pregătită din timp. Impresionează-i cu o cină sofisticată.

Vărsător

Ai multe planuri pentru toamna aceasta şi mai toate se rezumă la capitolul profesional. Totuşi, soţia te aşteaptă acasă, aşa că ai face bine să nu uiţi de ea. Trăiţi clipe romantice cât mai puteţi! În zilele de 21 şi 23 octombrie, dragostea va pluti în aer pentru voi.

Peşti

Zilele de 8 şi 12 octombrie vin cu veşti bune pentru tine! E posibil să primeşti un semn de la un prieten vechi, o rudă mai îndepărtată sau de la cineva de care îţi este foarte dor. Aşa veţi ajunge să vorbiţi ore în şir la telefon sau pe reţelele de socializare şi să uitaţi efectiv noţiunea timpului.