Horoscop Azi

Cele mai puternice și cele mai slabe femei ale zodiacului. Unele depășesc orice obstacol, altele cedează!

Vreți să știți cum sunteți cu adevărat, doamnelor? Sunteți puternice sau mai puțin puternice? Citiți ce spun zodiile despre dumneavoastră…

Femeia Berbec trece peste orice obstacol

Dacă vreți să faceți o femeie din zodiac Berbecului să se îndepărteze de dumneavoastră nu trebuie să faceți decât să vă plângeți și să nu faceți nimic în acest sens. Asta pentru că doamna Berbec are capacitatea de a trece peste orice obstacol, indiferent cât i-ar fi de greu.

Femeia Taur se deosebește de celelalte zodii prin faptul că este extrem de puternică, dar se închide în sine atunci când viața îi dă o palmă. În ceea ce o privește pe doamna Gemeni, aceasta este un adevărat expert în comunicare, reușind să iasă din orice situație gravă în care s-ar afla.

Femeia Rac trăiește pentru alții

Dând dovadă de o bunătate ieșită din comun, Femeia Rac va trăi pentru alții și va uita de multe ori de ea, iar Femeia Leu va lupta mereu să ocupe primul loc.

Inteligentă, Femeia Fecioară va ști totdeauna ce are de făcut, în timp ce alături de Doamna Balanță orice bărbat se va tranforma în cel mai bun om și va face orice ca să n-o piardă.

La rândul său, Femeia Scorpion va atrage orice bărbat, însă îi va alege doar pe cei speciali. De neclintit, Femeia Săgetător va rezista oricărei lovituri a vieții, iar cine va rămâne lângă ea va fi un om fericit în adevăratul sens al cuvântului.

Femeia Capricorn poate munci fără să arate că obosește, iar Femeia Vărsător vede orice soluție atunci când speranțele sunt pierdute. Nu în ultimul rând, Femeia din zodia Pești îi va proteja întotdeauna de pericole pe cei pe care îi iubește.

Zodiile cele mai protejate de Divinitate… Sunt ajutate la orice pas!

Nu putem face nimic fără Dumnezeu, acesta este un lucru de netăgăduit. Iată însă care sunt zodiile cele mai iubite de Divinitate, care sunt ajutate la orice pas.

Săgetătorii au o legătură specială cu Dumnezeu

Dintre toate zodiile, se pare că Săgetătorii au cea mai specială legătură cu Divinitatea, aceștia fiind și foarte credincioși. Dar ar trebui să fie atenți la sentimentele negative, să uite de gelozii și posesivitate și să-și crească stima de sine.

Cât privește Fecioarele, pentru că nu știu să-și țină gura, pierd mult. Dar au mare noroc că sunt iubiți de Divinitate, care le ajută să-și revină la normal.

Balanțele sunt puternic sprijinite de Dumnezeu

Chiar dacă sunt extrem de echilibrate în marea majoritate a timpului, Balanțele pot cădea în depresii atunci când sunt triste. Dar Dumnezeu le iubește și le arată mereu doar partea plină a paharului. De altfel, în calea Balanțelor apar mereu oameni parcă trimiși de Dumnezeu care să îi ajute chiar și în cele mai grele momente ale vieții.

Tot cu depresia au probleme și Gemenii care pun la suflet totul și drept urmare ajung să nu-și mai găsească locul pe pământ.

Triști pot fi frecvent și Peștii care sunt extrem de sensibili și au mult prea multă încredere în oameni. Dar Dumnezeu nu i-a lăsat niciodată la greu și i-a scos din cele mai grele situații cu care s-au confruntat în viață