Horoscop Azi

Trei zodii care preferă să nu aibă relații

Tu cum te simți când te gândești la o viață fără un partener sau o parteneră? Îmbrățișezi ideea de a fi o persoană singură, sau ești genul acela de om care trebuie să fie mereu într-o relație? Aceste răspunsuri diferă de la persoană la persoană, în special de la zodie la zodie.

Unul dintre lucrurile care fac oamenii să se simtă bine atunci când sunt singuri este legat de faptul că te poți concentra pe tine mereu, de faptul că nu trebui să îți faci griji în legătură cu nevoile altcuiva, despre întâlniri eșuate sau alți factori care intervin atunci când există cineva în viața ta.

Iată care sunt trei zodii care se simt mai confortabil atunci când nu sunt într-o relație:

1. Gemeni – nativii în zodia Gemeni sunt mult mai fericiți atunci când sunt singuri, toată lumea știe asta, și nu neapărat pentru că nu le place ideea unei relații, ci pentru că preferă o situație mai relaxată unde trebuie să depună mai puțin efort și să se implice mai puțin.

Relațiile sunt menite distracției și a relaxării, nu a restricțiilor și a angajamentelor. Această gândire este specifică Gemenilor, pentru că este zodia caldă și rece care poate să iubeasă într-o zi și să ceară spațiu a doua zi, așa că nu știm niciodată la ce să ne așteptăm de la ea.

Gemenii sunt foarte stricți și în ceea ce privește preferințele – asta dacă pot lua o dicizie. Ideea de a lucra și pentru nevoile altcuiva este prea consiferată ca prea multă muncă pentru ei. În plus, atunci când nu poate lua decizii pentru el însuși, se simte mai stresat de faptul că altcineva observă că eșuează. Ar prefera să fie responsabil doar pentru el însuși și pentru propria fericire decât și pentru a altcuiva.

2. Vărsător – nu este o surpriză pentru nimeni, nativii sunt cunoscuți ca fantomele zodiacului care pot ajunge să fie singuri tocmai pentru că se simt mai în siguranță atunci când nu fac parte dintr-o pereche. Își pot găsi fericirea în singurătate, mai ales pentru că sunt suflete profunde, iar atunci când au o conexiune cu cineva, o tranformă în ceva puternic.

Totuși, aceste conexiuni nu sunt deloc des întâlnite. Vărsătorii sunt foarte plăcuți, dar nu îi plac pe cei din jur foarte ușor, iar asta îi face să le fie foarte greu să se așeze lângă un partener stabil cu care să fie 100% fericiți.

Nativii sunt visători și activiști și vor crede mereu că există ceva mai bun în lume. Atitudinea solitară îi fac să pună la îndoială loialitatea partenerului, deși aceștia au nevoie de spațiu, au nevoie de momente de singurătate unde să se poată gândi, iar partenerul poate interpreta această nevoie ca un act de egoism sau ca pură comoditate.

3. Leu – atunci când nativii sunt singuri, au mai mult timp să îți dedice și au capacitatea de a se lăuda cât mai tare și mai mândru. Pentru Lei, dragostea este dediată, în primul rând, lor înșiși. Sunt singuri pentru a-și declara iubirea de sine în fața unei audiențe mai mari.

Dacă au un partener care le restricționează imaginația, dacă sunt într-o situație în care egoul lor nu este destul de hrănit, pot ajunge la autodistrugere emoțională. Un Leu care nu se iubește pe sine va fi consumat de propriile flăcări.