Horoscop Azi

La a câta e cu noroc? – câte piedici în dragoste are fiecare zodie

Berbec

Berbecii sunt persoane independente şi nu au neapărat nevoie de un partener care să-i completeze. Un Berbec îndrăgostit are lumea complet dată peste cap şi nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic, nu iubeşte deloc raţional. Berbecii tind să fie posesivi, iar asta poate dăuna relaţiei lor sentimentale. După 2 relaţii cu năbădăi, la a 3-a îţi surânde norocul.

Taur

Taurii sunt nedezlipiţi de persoana iubită. Taurii se încred cu greu în ceilalţi şi de aceea nu formează uşor legături sentimentale. E nevoie să se schimbe din acest punct de vedere dacă nu vor să aibă o viaţă presărată cu nelinişti amoroase. Taurii pot trăi o mare poveste de dragoste dacă îşi permit asta.

Gemeni

Gemenii suferă mult din dragoste de-a lungul vieţii. Gemenii se îndrăgostesc brusc şi de cine nu trebuie. Gemenii sunt nişte Don Juani din fire şi cochetează extrem de mult. Asta poate dăuna relaţiilor lor, pentru că nu se mulţumesc niciodată cu ceea ce au. Trei relaţii în viaţa ta îţi vor da bătăi de cap serioase, dar reuşeşti să depăşeşti acest impas.

Rac

Racii sunt fiinţe extrem de sensibile şi dau totul pentru persoana iubită. Racii se tem să nu fie răniţi, aşa că îşi aleg cu greu partenerii, dar vor să fie o relaţie de durată. Racii au parte de o suferinţă mare în dragoste şi renunţă cu greu la persoana care nu mai face parte din viaţa lor. De acum încolo, vei fi foarte atent cui îi oferi inima ta.

Leu

Leii sunt sufletul petrecerii, se îndrăgostesc cu o viteză incredibilă şi vor un partener pe aceeaşi lungime de undă ca ei. Tuturor le place şarmul tău irezistibil. Dai mult, vrei să primeşti pe măsură. Vei avea 3 praguri amoroase dificile, peste care vei trece fără să-i laşi pe ceilalţi să vadă că ai suferit.

Fecioară

Dragostea unei Fecioare seamănă cu o poveste de iubire din filme. Oferă totul persoanei iubite, aşa că e imposibil să nu primească acelaşi lucru în schimb. Gândesc cu creierul şi nu cu inima. Au o relaţie intensă sau nu îşi găsesc niciodată perechea.

Balanţă

Balanţele îşi doresc o iubire eternă, dar nu le prea surâde norocul. Pun ochii pe persoane nepotrivite şi vor suferi din dragoste de 3 ori. În toate cazurile, o Balanţă nu îşi varsă niciodată nervii pe partener, sunt prea blânde pentru asta.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de atenţi când vine vorba de dragoste şi nu se îndrăgostesc oricum şi de oricine. În viaţă, vei suferi din dragoste o singură dată, dar vei plăti cu aceeaşi monedă.

Săgetător

Săgetătorul nu suferă din dragoste, el provoacă dezamăgiri. Nu vrei neapărat un partener, mai ales dacă consideri că nu e demn de iubirea ta.  Nu faci o tragedie din despărţiri, preferi calitate, nu cantitate.

Capricorn

Capricornii se consideră prea importanţi pentru relaţii trecătoare şi sunt foarte atenţi pe cine aleg, aşa că sunt singuri perioade mari de timp. Când se îndrăgostesc, dau totul şi au parte de singură greutate sentimentală.

Vărsător

Vărsătorii sunt firi distante şi gândesc cu mintea şi nu cu inima. E greu să-i cucereşti. Mulţumită personalităţii lor, nu vor suferi din dragoste.

Peşti

Peştii sunt suflete sensibile, fac totul pentru parteneri, iar asta poate da impresia că nu sunt persoane puternice. Vor parteneri care să-i preţuiască aşa cum merită şi vor fi în impas sentimental de 2 ori în viaţă, reuşind să găsească apoi un partener ideal.