Horoscop Azi

Aşteptările pe care le are fiecare semn zodiacal de la dragoste – trăieşte cu pasiune sau raţional o poveste de iubire

Berbec

Berbecul are nevoie de o relaţie dinamică, în care să existe întotdeauna noul. Nu îţi plac relaţiile plictisitoare şi eşti o fire foarte pasională.

Taur

Taurii au nevoie de o persoană care să-i vrea aşa cum sunt. Taurii nu oferă oricui dragostea lor. Taurii nu sunt prea deschişi să cunoască persoane noi cu care să aibă o relaţie.

Gemeni

Gemenii vor o pereche, dar iubesc mult şi libertatea. Există puţine persoane care vor o astfel de relaţie în care să nu existe prea mult ataşament. E bine ca Gemenii să înveţe să facă compromisuri.

Rac

Racii sunt parteneri devotaţi, dar nu se prea încred în ceilalţi atunci când vine vorba de dragoste. Racii caută suflete-pereche, alături de care să se simtă bine, faţă de care nu trebuie să se schimbe şi care să le ofere multă dragoste şi protecţie.

Leu

Leii oferă o viaţă de vis partenerilor lor şi cer în schimb să fie şi iubiţi aşa cum merită. Sunt persoane care se iubesc prea mult pe sine uneori, dar când sunt îndrăgostiţi acest lucru contează mai puţin pentru ei.

Fecioară

Fecioarele sunt deştepte, muncesc din greu şi vor un partener pe măsură, compatibibil cu ele. Vrei ca perechea ta să nu te lase niciodată când ţi-e greu şi să nu te bârfească pe la spate.

Balanţă

Balanţele văd dincolo de fizicul unei persoane şi vor să fie iubiţi pentru ceea ce sunt în sufletul lor. Balanţele discută despre lucrui inteligente cu partenerii lor şi se îndrăgostesc mai degrabă de mintea unei persoane.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de încredere în relaţii, vor o persoană devotată şi înţelegătoare. Sunt persoane geloase şivor să fie acceptate aşa cum sunt de perechea lor care va avea nevoie de mult calm.

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane foarte energice, care trăiesc viaţa la maximum. Perechea ta trebuie să îţi semene şi fiecare zi petrecută îmoreună să fie plină de dinamism.

Capricorn

Capricornii ţin foarte mult la familie şi caută relaţii serioase chiar de la început. Caută parteneri care nu se pierd cu firea, devotaţi şi înţelegători. Atunci când îşi găseşte sufletul pereche, nu va ezita să formeze o familie alături de el.

Vărsător

Vărsătorii nu oferă dragostea lor oricui şi oricum. Preferi persoanele devotate, care îi tratează cu corectitudine pe ceilalţi şi numai când dai peste o astfel de persoană te laşi cucerit uşor. Vărsătorii vor şi liertate şi iubire în acelaşi timp de la partenerii lor.

Peşti

Peştii sunt artişti înăscuţi aşa că relaţia cu ei nu va fi niciodată banală. Peştii caută persoane care să le acepte interesele şi lumea prooprie în care trăiesc. Îşi doresc să poată găsi subiecte de discuţie cu perechea lor.