Horoscop Azi

Zodiile care vor avea parte de schimbări radicale în luna septembrie

Septembrie este o lună cu evenimente astrologice importante, care vor avea un impact destul de puternic asupra majorității zodiilor. 4 sunt zodiile care vor avea parte de schimbări radicale în luna septembrie.

RAC

Voi veți avea parte de evenimente plăcute, poate chiar schimbări semnificative, în sectorul relației de cuplu.

După 9 septembrie 2018, când Venus i se alătură lui Jupiter în casa iubirii Racului, voi veți beneficia de o putere de seducție crescută.

Urmare a acesteia, viața voastră amoroasă are șanse maxime să devină intensă. În plus, astrele îți pot aduce surpriza unei apropieri neașteptate. Se poate naște o pasiune extraordinară între voi și persoane pe care până acum le considerați doar simple cunoștințe.

Dacă sunteți singuri, este aproape sigură perspectiva începerii unei relații care, după toate datele astrologice, ar putea fi una de foarte lungă durată.

Dacă sunteți într-o relație de mulți ani, ați putea avea surpriza renașterii unei pasiuni subite între voi și partenerul de viață, care nu va face altceva decât să consolideze relația voastră.

LEU

În septembrie, voi puteți avea parte de schimbări radicale în cel puțin două domenii ale vieții, atât în cel al relației de cuplu, cât și în cel al muncii.

Aceste schimbări, însă, nu vor fi neapărat pozitive. În cazul unora dintre voi, ar putea avea loc rupturi bruște și definitive de partenerul de viață, în special pe fondul înstrăinării din ultima vreme. Totuși, dacă iubirea voastră este sinceră, puteți depăși cu ușurință acest prag.

În plan profesional, contextul astral favorizează progresul. Este posibil să vi se propună ocuparea unui post mai bine remunerat, dar la fel de posibil este să atrageți de partea voastră oameni influenți la locul de muncă, ce v-ar putea ajuta, în viitorul apropiat, să avansați. Vă faceți remarcat cu ușurință, dar aveți tendința să generați prea ușor conflicte.

BALANȚĂ

Astrele influențează puternic, în cazul vostru, sectorul relației de cuplu. Viața voastră sentimentală este, însă, una problematică în această lună.

În interiorul unor cupluri, contextul astral favorizează reaprinderea flăcării pasiunii. Pe de altă parte, însă, unora dintre voi le-ar putea ieși în cale o veche iubire pentru care, în trecut, au avut o pasiune puternică.

Luna septembrie ar putea veni cu schimbări radicale, din păcate dintre cele nefericite, în cazul acelor nativi care aleg să înșele încrederea partenerilor și să-și încalce angajamentele luate, lăsându-se pradă focului care arde în ei și care îi îndeamnă la flirturi și la aventuri.

Pentru unii, poate fi sfârșitul unei relații care durează de ceva vreme. Pentru alții, septembrie vine cu noi relații, dar care nu promit să dureze prea mult.

VĂRSĂTOR

În septembrie, contextul astral favorizează schimbările mai ales în sectorul profesional. Jupiter, marele benefic, poate conduce la succese răsunătoare la locul de muncă.

În același timp, aceea planetă vă poate împinge să faceți prea ușor promisiuni fără acoperire. rezultatele spectaculoase pe care este foarte probabil să le aveți la job vor fi facilitate și de anumite persoane influente, pe care ați știut să le țineți aproape.

Țineți-vă departe, totuși, de discuțiile și de acțiunile agresive și egoiste. Încercați să nu acționați doar după capul vostru, călcând pe cadavre. Țineți seama și de sentimentele, dar și de recomandările celorlalți, mai ales dacă sunt oameni cu ceva experiență de viață.