Horoscop Azi

Previziunile Horoscopului Italian pentru 2019

Potrivit horoscopului italian, dacă anul 2018 a fost nu doar imprevizibil ci și plin de momente care au zguduit pe fiecare dintre noi noul an se anunță mult mai calm și avem, în sfârșit, prilejul să ne liniștim și să ne găsim fericirea.

Care este tipologia din care faceți parte

Din perspectiva horoscopului italian, persoanele născute în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 aparțin tipologiei A. De tipologia B țin cei care au văzut lumina zilei în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27, în timp ce persoanele care s-au născut în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 aparțin tipologiei C. Din tipologiile D fac parte cei care au venit pe pământ în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29, iar ultimii, persoanele tipologiei E sunt persoanele născute în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 aparțin tipologiei E.

Tipologia A va avea un 2019 împliniri pe toate planurile

Perioadele grele vor luat sfârșit în 2019 pentru cei care aparțin Tipologiei A, iar anul care vine se anunță unul foarte bun mai ales în privința căsătoriilor, a relațiilor și a evenimentelor care au fost demult așteptate. Vor rezista însă relațiile stabile, iar cele șubrede este posibilă se destrame pentru totdeauna.

Tipologia B are șanse să-și împlinească dorințele

Dacă v-ați născut sub semnul Tipologiei B veți avea un an nou bun pe toate planurile și șanse uriașe să vă împliniți cele mai arzătoare dorințe. Dacă în prima parte, 2019 va fi puțin mai agitat, ulterior toate lucrurile se vor așeza, ușor și va avea parte de momente plăcute, inclusiv din punct de vedere al banilor care vor fi mai mulți ca anul trect.

Transformări pentru Tipologia C

Nici cei care aparțin Tipologiei C nu trebuie să-și facă probleme pentru noul an, pentru că tot ce a fost rău, a trecut. Aceștia vor avea un nou drum, vor lucra cu oameni la care nici nu au visat și vor intra în relații de dragoste sănătoase, debarasându-se de cele distructive.

Tipologia D va fi răsfățată

Persoanele din Tipologia D se vor vindeca de toate rănile din trecut și își vor oferi o șansă la o viață nouă. Se vor îndeplini dorințe mai vechi, vor face pace cu trecutul, vor iubi și vor fi iubiți.

Tipologia E va avea parte de un an plin de realizări

Pentru cei care aparțin tipologiei E, 2019 va fi un an plin de provocări, când li se va demonstra că viața merită trăită din plin. Sănătatea va fi bună, vor avea parte de multe deplasări cu serviciul, iar partenerul de viață va fi mai iubitor ca niciodată.