Horoscop Azi

Capricorn, o zodie susținută de astre în luna septembrie

Horoscopul lunii Septembrie 2018 aduce situații favorabile pentru zodia Capricorn. Totul se va întâmpla în favoarea nativilor deoarece zodia Capricorn este susținută puternic de astre în prima lună de toamnă.

Horoscop Septembrie 2018 Zodia Capricorn.

Ești animat de gânduri mărețe, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări, activități spirituale sau culturale.

Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Pe de altă parte, relațiile cu Divinitatea vor intra în sfera ta de interes.

Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii. Relațiile sentimentale devin tensionate începând cu 9 Septembrie, de aceea fii prudent și evită să escaladezi conflicte fără rost.

Este posibil să reapară o persoană cunoscută demult, de care ai fost legat sentimental sau ți-ai dorit să te legi astfel, însă lucrurile au degenerat la vremea respectivă.

Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unei afectivități de moment. În segmentul profesional se conturează schimbări, fie de imagine publică, fie de poziție sau de responsabilități profesionale într-un colectiv de lucru.

Revenirea la mers direct a lui Saturn, situat chiar în Capricorn, domiciliul său, este de bun augur pentru starea de sănătate fizică și pentru echilibrul psihic al Capricornilor. Ai rezistență fizică și un tonus psihic bun și privești spre viitor cu optimism și cu siguranță de sine.

Sunt de evitat excesele alimentare, la care ai putea fi tentat în cadrul întâlnirilor cu prietenii sau în cadrul unor întruniri de afaceri.