Horoscop Azi

Zodii incompatibile intre care exista o chimie puternica

In astrologie, semnele zodiacului de sine statatoare sau elementele legate de ele sunt in mod traditional compatibile. Astfel, semnele terestre (Capricorn, Taur, Fecioara) sunt compatibile cu semnele elementului lor pamantesc sau de apa (Rac, Scorpion, Pesti).

Semnele de foc (Berbec, Leu, Sagetator) se inteleg bine intre ele si cu semnele de aer (Balanta, Varsator, Gemeni).

De asemenea, exista elemente care sunt de obicei considerate incompatibile intre ele: pamant / aer, foc / apa, aer / apa, pamant / foc. Dar noi nu actionam intotdeauna in conformitate cu regulile si nu cautam ceea ce este bun pentru noi.

Aici sunt cupluri incompatibile, intre care adesea exista o chimie puternica.

1. Berbec si Scorpion

Acest cuplu deseori are parte de o iubire fierbinte. Ambele semne sunt controlate de Marte – o planeta a sexului, agresiunii si energiei. Pasiunea va deveni un adevarat liant care ii va pastra impreuna. Merita ceva pregatire pentru activitatea nesfarsita in pat si, in viitor, si pentru conflicte.

Intre aceste semne va exista o asemenea pasiune incat ei nu se pot rupe usor unul de celalalt. Barbatii Berbec sunt absolut nesabuiti si se grabesc intr-o noua poveste de dragoste cu capul inainte.

2. Balanta si Pesti

Cand Pestele visator se intalneste cu Balanta idealista, se naste un roman, construit pe imaginatia ambilor. Dorinta de a scapa de realitate va crea o idila care va masca problemele pana cand vor fi complet negate. Ambele semne cauta sa ii faca pe altii fericiti cu ajutorul gesturilor sentimentale.

3. Leu si Taur

Intre Leu si Taur vor exista relatii receptive, vii si sentimentale. Aceasta este perechea care irita pe toti cu o expresie publica a sentimentelor lor. Leul controlat de Soare doreste admiratie, in timp ce Taurul, condus de Venus, doreste pur si simplu o viata confortabila.

Cand ceva nu merge bine, ambii nu sunt gata sa-si recunoasca vina. Ambii sunt refractari si fac totul in felul lor, ceea ce se va sfarsi in conflict.

4. Sagetator si Fecioara

Aceste semne se contrabalanseaza reciproc, dar in acelasi timp se pot innebuni reciproc. Sagetatorul este relaxat si inclinat sa se uite in jur in cautarea unor noi locuri si oameni.

Fecioara este prin natura ei retinuta si predispusa sa analizeze, mai degraba decat sa se grabeasca in ceva nou cu capul inainte. Fecioara va tine Sagetatorul de la actiuni nesabuite si il va face sa se gandeasca la consecinte.

5. Capricorn si Varsator

Aceste semne vor avea o legatura, deoarece ambele sunt subordonate lui Saturn – o planeta de limitari si karma. Capricornul tine la traditii si respecta regulile si limitele, asteptand la fel de la altii. Varsatorul este un rebel care uraste frontierele si intotdeauna incearca sa le sparga.

6. Rac si Gemeni

Racul este predispus la schimbari de dispozitie si poate trece de la o stare de fericire la o stare de depresie intr-o chestiune de secunde. Gemenii sunt fara griji, dar se razgandesc la cea mai mica provocare. Relatia dintre Rac si Gemeni se va asemana cu un montagne rousse, ambele semne fiind imprevizibile atunci cand incearca sa faca fata emotiilor.

7. Varsator si Scorpion

Varsatorul si Scorpionul sunt doua semne care iubesc sa exploreze fructul interzis si vorbesc despre lucruri pe care multi oameni le gandesc chiar inconfortabile. Ei vor fi intrigati unul de altul si asta va duce la conversatii lungi pana dimineata.

Ambele semne sunt fixe, deci sunt fara compromisuri si nu sunt gata sa compromita in momentul aparitiei unui conflict.

Varsatorul poate fi destul de arogant atunci cand cineva nu ii sprijina valorile, iar Scorpionul uraste cand i se vorbeste de sus si poate sa-si piarda firea daca provoci un sentiment de inferioritate in el.