Horoscop Azi

Motive pentru care zodia Capricorn este cea mai valoroasă

Capricornul este un semn de pământ, semifertil și cardinal. El indică ființe stăruitoare și ambițioase. Semnul zodiacal CAPRICORN influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Capricorn și pe cei care au ascendentul naşterii în Capricorn.

Zodia Capricorn este cu totul specială: are toate constrastele posibile și succesul suprem la purtător. Vă oferim 10 motive pentru care zodia Capricorn este cea mai de valoroasă dintre toate.

Cine nu a cunoscut vreodată un Capricorn… aproape că a trăit degeaba. Este un om de la care ai mereu câte ceva de învățat, indiferent de loc și timp. Din punct de vedere astrologic, zodia Capricorn are Soarele se află în semnul lor, de la 23 decembrie – 20 ianuarie.

Este locul de domiciliu al planetei Saturn. Fie că ne raportăm la bărbați sau femei, Zodia Capricorn se remarcă prin multe calități: sinceritate, trudă, fidelitate, ascensiune, succes. Iți dăm cel puțin 10 motive pentru care zodia Capricorn este cea mai valoroasă dintre toate.

Femeia Capricorn – o comoară

1. Femeia Capricorn este ambițioasă și mereu va dori mai mult de la ea și totodată de la tine. Dacă dorești să îi stai în preajmă, indicat ar fi să ai o carieră de succes sau să te bucuri de o reputație bună, dar cel mai important detaliu la care va fi atentă va fi sinceritatea, devotamentul și gradul de evoluție spiritual.

2. Femeia Capricorn o femeie care cere mult, dar în același timp oferă mult. Are o familie mică, care îi ocupă tot timpul, însă își face un rost și pe plan profesional. Ea îmbină utilul cu plăcutul și datorită hotărârii ei de fiecare dată reușește, se așteaptă ca cei din jur să îi ofere respectul și siguranța de care are nevoie.

3. Femeia Capricorn este feminină, rafinată. Deși la prima vedere ai impresia că este o persoană dură și rece, realitatea este cu totul alta, ea se implică total în ceea ce își propune, mereu îți va sări în ajutor.

4. Chiar dacă ea nu este o visătoare, femeia Capricorn își dorește să o tratezi cu mult romantism, să îi spui cuvinte de dragoste, să îi propui frecvent să ieșiți la evenimente. Partenerul care va ști să o facă să se simtă iubită și protejată va avea parte de fidelitatea ei, poate să fie atrasă de persoane mai în vârstă, care de fapt sunt mature.

5 Femeia Capricorn nu suportă bârfa și timpul pierdut aiurea și nu dezamăgește niciodată cu promisiunile ei, dar femeia capricorn se așteaptă la același tratament și din partea celorlalți și se poate enerva dacă nu se simte respectată.

Bărbatul Capricorn, omul de succes al Horoscopului 2018

6. Bărbatul Capricorn se remarcă în toate domeniile: profesional, financiar, dragoste, afaceri, acesta dorește să aibă parte doar de reușite, de aceea va alege o femeie chibzuită, matură, care să împărtășească aceleași principii ca ale lui. Nu face compromisuri de dragul relației, de aceea marea majoritate ajung după un timp la divorț. Ar fi indicat să se bucure de iubire, de prezent, nu doar pe partea profesională.

7. Realist și încrezător în abilitațile sale, bărbatul Capricorn va aștepta până acea femeie pe care el a identificat-o ca fiind aleasa să fie de acord cu propunerea sa de căsătorie. Este un tată veritabil, nu uită de cei mici, de fapt tot sacrificiul său din punct de vedere profesional îl face pentru familie. Este o persoană dură, care de regulă nu prea comunică, îi place ca tot ce ține de iubire să vină din partea partenerei, el are și așa multe responsabilități la serviciu.

8. Indifernt de situație, bărbații Capricorn sunt cinstiti. Aceasta este calitatea lor cea mai atragatoare. Ei sunt cinstiti si loiali in fiecare aspect al vietii. Atunci cand sunt intr-o relatie, ei cred in in onestitate complet.

Cu toate acestea, se asteapta la aceeasi onestitate si din partea femeilor pe care le iubesc. Exista insa si exceptii, pentru ca in adancul sufletului lor sunt niste aventuriei, puternica comonenta morala a personalitatii lor fiind cea care ii tine in frau.

9. Barbatii Capricorn sunt introvertiti. Majoritatea barbatilor Capricorn sunt introvertiti prin natura lor. Acest lucru ii face sa fie singuratici in inima lor. Oricum le place sa fie singuri uneori. Se simt bine cand sunt in largul lor si scapa complet de orice fel de constrangeri si reguli. Sunt timizi in a-si exprima dragoste atunci cand le place o femeie, dar daca primesc putina atentie se desfasoara.

10. Bărbații Capricorn cred în muncă grea. Aceasta este o trăsătură care îi face atrăgători. Ei cred că nu există nici o scurtătură spre succes, iar singură cale este muncă. Bărbații Capricorn pot fi și dominatori. De obicei, ei vor să facă lucrurile în felul lor. Atunci când sunt într-o relație, le place să fie ei cei care iau toate deciziile, ceea ce poate frustra femeia cu care sunt într-o relație.