Horoscop Azi

2 zodii își curăță viața săptămâna asta

Berbec

Planeta Venus aduce beneficii în aria comunicării și a învățării, iar nativii Berbec se pot bucura de succes la examene sau la interviuri, însă vor avea și oportunități apărute în deplasări pe distanțe scurte.

Taur

Planeta Venus va aduce beneficii in sectorul banilor obținuți prin muncă proprie, iar nativii Taur se pot aștepta la o mărire de salariu sau la obținerea unor venituri suplimentare din colaborări. Posibil să fie vorba de semnarea unui contract avantajos.

Gemeni

Intrarea planetei Venus în zodia lor va îmbunătăți remarcabil toate aspectele care țin de personalitatea nativilor Gemeni. Aceștia vor avea parte de energia necesară demarării și finalizării tuturor proiectelor și planurilor pe care și le-au propus. De asemenea, vor fi mult mai atenți la imaginea lor, la look-ul lor și vor emana atractie prin toți porii.

Rac

Planeta Venus vine cu o energie benefică peste casa subconștientului și a izolării, însă nativii Rac vor trebui să fie în gardă vizavi de propria lor persoană și să nu facă imprudența să dezvăluie secrete despre ei sau informații confidențiale despre cei dragi.

Leu

Planeta Venus vine cu o energie benefică peste casa prietenilor și a planurilor pe termen lung, iar nativii Leu se vor bucura de oportunități care vor sosi la ei prin prisma celor apropiați. Se cere atenție mărită la tot ce se întâmplă în jurul lor pentru a nu rata momentul.

Fecioară

Planeta Venus le aduce nativilor Fecioară oportunități și avantaje majore la capitolul carieră și imagine. Aceștia se vor bucura de aprecieri din partea șefilor și a colegilor și ar trebui să profite de această perioadă pentru a avansa în plan profesional.

Balanță

Planeta Venus va tranzita casa studiilor, a filosofiei și a principiilor de viață, iar nativii Balanță vor avea ocazia să asimileze mai ușor informațiile noi, vor demara noi cursuri și li se va înlesni drumul către tainele vieții și misterele spiritualității.

Scorpion

Planeta Venus va tranzita sectorul banilor deținuți împreună cu partenerul, iar nativii Scorpion vor avea ocazia să primească cadouri și bonusuri sau chiar sume de bani prin intermediul partenerului sau în urma unui proiect pe care acesta l-a înlesnit sau în care este implicat.

Săgetător

Planeta Venus va aduce o energie benefică pe casa relațiilor personale și profesionale, iar nativii Săgetător vor avea șanse să consolideze relația cu partenerul de cuplu sau să semneze contracte favorabile. Se pot folosi de calitățile de comunicare de care dispun pentru a favoriza întreg procesul.

Capricorn

Planeta Venus intră cu energia sa pozitivă și cu armonia sa pe casa muncii și a sănătății, iar nativii Capricorn reușesc să găsească în sfârșit remediile necesare pentru vindecarea unei probleme mai vechi de sănătate care le-a cauzat disconfort constant. Cât despre muncă, vor avea parte de uși deschise și toate proiectele vor părea că sunt înlesnite de o forță astrală.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt răsfățații zodiacului din punct de vedere amoros, deoarece planeta Venus intră întocmai în casa iubirii, a aventurii și a activităților artistice și creative, impactând totodată și casa copiilor. Aceștia vor traversa o perioadă de relaxare, în care inspirația le va da târcoale, vor avea ocazia să-și dea frâu liber sentimentelor, iar comunicarea cu copiii se va îmbunătăți. De asemenea, nu este exclus să se mărească familia și un nou membru să apară.

Pești

Planeta Venus aduce beneficii în sectorul locuinței și al relațiilor cu rudele, iar nativii Pești se vor bucura de înțelegere și comunicare cu membrii familiei. De asemenea, nu sunt excluse tranzacțiile legate de o locuință, mutarea în casă nouă sau primirea unor sume de bani din partea familiei în acest sens.